VELKOMMEN

 

Intimitets-Intelligens

Fordi kvaliteten af din fremtid beror på din evne til at skabe mere tillid & større nærvær.  

Privat som professionelt. Fysisk som digitalt.

Træning  & udvikling i fremtidens kompetencer 

 Hej, mit navn er Lucy Vittrup

 

Fremtidsforskere vurderer, at fremtidens topkompetencer fordrer agilitet, kreativitet, relationel intelligens og spiritualitet. Kompetencer, der handler om relationen til sig selv og andre.

Hvis du er som flertallet, så kommunikerer du mere digitalt i løbet af dagen, end i den virkelige verden. Det har selvsagt enorme fordele for vores verden - ikke mindst nu.

Men det har også vist sig at have relationelle omkostninger, der skaber afstand. Misforståelser. Dårligt samarbejde. Og endnu værre: Ensomhed. Stress. Depression. 

Din og verdens fremtid beror på vores menneskelige kompetencer mere end nogensinde før.

Det må vi aktivt handle på - sammen.

Jeg tror på, at vi kan knække koden til en mere human fremtid med vilje & evne til at skabe meningsfuld connection og nærvær. Med andre, os selv og det, som er større. 

Professionelt og privat. I den virkelige verden - og ikke mindst: Digitalt. 

Den vilje & evne kalder jeg intimitets-intelligens. 

Det har det aldrig været mere afgørende at lære at navigere som menneske i en digital verden. 

JEG VIL VISE DIG, HVORDAN INTIMITETS-INTELLIGENS ER NØGLEN.   

LEDERSALONER

Let's talk about #metoo

- samtale & sparring for et netværk af ledere i orkanens øje 

Et unikt virtuelt format, hvor samtale møder undervisning & sparring.

Hvad er udfordringerne - og hvad er mulighederne - som #metoo giver? Hvad gør de andre og hvad mener du egentlig selv om hvad der er ok og ikke ok?

LÆS MERE OM FORMAT OG INDHOLD

AKTUEL FAGSALON

Intimitets-Intelligens

- Faglig udvikling for coaches og terapeuter

Et unikt virtuelt læringsformat, hvor centralnerven er mødet mellem undervisning, samtale & supervision.  Salonen er kurateret af Lucy Vittrup, der månedligt inviterer en ny gæst.

For dig, der ønsker at være del af et community, hvor samtale, læring og udvikling er i centrum. 

LÆS MERE

AKTUELT KURSUS  

Fra sexisme til respektisme

Få hjælp til at skabe kulturændringer med klare normer & værdier for at sikre trivsel & tryghed på tværs af alder, køn og seksuel orientering.

Kurset hjælper jer med at sætte ord på. Blive bevidst om nuancerne. Få øje på roden til sexisme, chikane og ekslusion. Og at skabe tydelige værdier og normer for kollegial adfærd, som passer til jer. 

LÆS MERE HER

Leder du efter noget andet?

SKRIV TIL MIG HER

ONLINE KURSUS

 

 

Se op!

Træn din intimitets-intelligens

6 - dages introduktionskursus, der giver dig indblik i intimitetens 4 kerneområder.

Lær at skabe mere intimitet & nærvær i alle dine relationer, både privat og professionelt - også i en digital virkelighed.

START NU

 Om Lucy 

M.A., ICF Coach, Psykoterapeut. 

Lucy er Cand. Mag., ICF Coach og terapeut som ustoppeligt har undersøgt og undervist i seksualitetens & intimitetens landskaber i over 25 år. Hun er dybt optaget af samspillet mellem teknologi, intimitets-intelligens og moderne spiritualitet. Et arbejde, som hun har bragt til bl.a. Tech, TV- og medieverden.

Lucy er frontkæmper og rollemodel for at træde frem med kompromisløs autenticitet og nærvær. For at hylde seksualitet som livsenergi. Som performance coach for de bedste i deres felt, for værter og ledere. Som skribent med hundreder af tusinder af læsere. Og som videnskilde i alle store medier.

 Lucys internationale opvækst med en latinamerikansk mor og en nordjysk far har affødt en evig nysgerrighed og et iboende blik for værdier og normer på tværs af kulturer blandt individer, i virksomheder og i samfund.   

MØD LUCY HER "Lucy er et unikt eksempel på 'practice what you preach'. Hun tror på autenticitet og mod som DE grundlæggende dyder, og hun har en unik evne til at give de mennesker, hun arbejder med, mulighed for at tænke stort og handle i overensstemmelse hermed - personligt og professionelt. Let at sige - svært at gøre - for alle andre end Lucy."

Søren Schnedler, CEO & Founder of Gravity"Lucy Vittrup er i den absolutte superliga. Lucy kan på utroligt kort tid etablere den tillid og det frirum, som skal til for at skabe udvikling - og Lucy har alle værktøjerne til at hjælpe på vej til toppræstationer. Og så er hun samtidig utroligt godt selskab. Derfor kan jeg helt uforbeholdent anbefale Lucy til alle, der har brug for at præstere under pres."

Nicolai Würtz, Chief Creative Officer, Nordisk Film TV"Processen har været fantastisk for mig. Hovedårsagen til dette er, at Lucy fik mig til at se på mit liv holistisk og hjælpe mig med at se på alle de elementer i mit liv, der er vigtige for den sindsro og positive udfordringer, jeg ønsker. Jeg har nogle rigtig gode værktøjer til at opretholde det, jeg har lært, og derved bruge mig selv bedst muligt i forholdet til både min familie, venner, børn og job. Jeg har tidligere haft en coach til at hjælpe mig. Med sin unikke ro og empati har Lucy været i stand til at hjælpe mig langt bedre, end jeg har oplevet hidtil. Det har været den mest professionelle og menneskelige proces, jeg nogensinde har prøvet."

Charlotte A. Pedersen, Commercial Business Executive & Board Member


INSPIRATION

 

Fra bloggen

The pivotal skills of a digital future

What is Intimacy Intelligence - at a glance

Love is Regenerative - How To (Try) Save The Planet

UDTALELSER I MEDIER:

 

»Alle taler om intimitet som om, det er lig med sex, og som om, det kun har med parforholdet at gøre. Intimitet kommer af det latinske intimus. Det betyder inderst. At være intim betyder at turde være med mennesker i det inderste. Og det skal vi lære at turde være med alle, hvis vi vil overleve en verden, der i højere og højere grad skiller os fra hinanden.«

Lucy Vittrup, Radio4


»Vi rører vores telefoner mere, end vi rører hinanden. Vi sender mails til personen ved siden af os og sociale robotter bliver snart vores ensomme børns nye bedste ven. Sidste år bad knap 5000 mennesker om at få et ægteskabscertifikat for at gøre deres ægteskab med deres app kæreste officielt. Samtidig bliver folk mere og mere syge af alvorlig ensomhed. Verden er i en massiv ensomhedskrise - og vi bliver nødt til at adressere det. Spørgsmålet er ikke om at være for eller imod teknologi. Spørgsmålet er: hvordan får vi teknologi til at arbejde for os, i stedet for imod os?«

- Lucy Vittrup, I seng med teknologien, Podcast, Podimo


»Måden vi forvalter vores seksualitet afspejler sig i måden, vi forvalter relationen til os selv og hinanden.«

- Lucy Vittrup, Femina


»Vi mennesker udvikler os gennem den modstand, vi møder, men i sex-tech er der ingen modstand, ingen risiko«, siger Lucy Vittrup, forfatter, foredragsholder og underviser i intimitet, sex og relationer i den digitale verden. »Hvad vil det gøre ved os, når vi ikke længere møder nogen modstand i livets mest intime forhold? Jeg er bange for, at det helt generelt kan ødelægge vores evne til at omgås andre mennesker«, siger hun.

- Jens Bostrup, Politiken


»Svaret er ikke blot en kontant udmelding om, at "vi accepterer ikke seksuel chikane". Det er ligesom at forbyde et barn at slå. Det er ikke i sig selv nok. Vi skal et spadestik dybere. Måden vi håndterer vores seksualitet på afspejler sig i måden, vi håndterer os selv, hinanden og verden. Svaret er derfor bevidsthedsgørelse. Afklaring af værdier, normer og retningslinjer.«

- Lucy Vittrup, LinkedIn, 2015


»Vi udnytter det seksuelle potentiale fuldkomment ved at åbne vores hjerte, når vi har sex. Måske er det kun ét minut, måske er det et helt liv. Vi skabes gennem ethvert øjeblik af vores liv og ingen handlling er nogensinde ligegyldig for os. Intet menneske er uden betydning. «

- Lucy Vittrup, Erogi Manifestet

FLERE UDTALELSER


Lucy Vittrup

Lad os skabe noget meningsfuldt sammen.

Få Lucys 12 livsprincipper og lad dig inspirere.

Derefter vil du med vilkårlige mellemrum få tilsendt mails med videos, audios og nyheder.