INSPIRATION

 

 

Lyt. Læs. Se. 

Lucy bliver kontinuerligt brugt som ekspert og videnskilde danske medier. Her er et lille udpluk til din inspiration og perspektiv. 

Hvis du har en god ide, så skriv direkte på [email protected] eller sms til 2670 7413

LAD OS LAVE NOGET VIGTIGT SAMMEN.

 

RADIO 4

 

Lucy Vittrup sætter spot på intimitet & nærvær i pandemiens tid. Sammen med vært Britt Berglund kommer de omkring druk for at få nærhed, manglende mod og ensomhed uden fysisk berøring.

.

PODIMO exclusive: I seng med teknologien

 

Lucy Vittrup undersøger aksen mellem intimitet, seksualitet og teknologi. Episode 12: Etisk Ombudsmand fra IBM Kim Escherich, Fremtidsforsker Mette Sillesen og Forfatter Jakob Olrik i samtale om nære relationer i en digitaliseret verden.

HEARTBEATS

 

Et anderledes interview, hvor Lucy går hånd i hånd med værten mens de taler om udfordringerne ved fysisk nærvær, pornoficering af kontakt og intimitetens nødvendighed.

SAMVIRKE

 

Lucy fik betydningen af fysisk berøring sammen med begrebet hudsult på dagsordenen i 2016 og siden har ordet været på alles læber i forbindelse med covid-19. Her kan du læse hvorfor fysisk berøring er langt mere sundhedsfremmende end man umiddelbart forestiller sig. 

EKSTRA BLADET

 

Lucy Vittrup argumenterer for at #metoo kan ikke løses med med mere skam. Der tales om magt. Men kilden til problemet også ligger i manglende dannelse, moden håndtering af og forståelse for seksualitetens dynamikker. Læs her

POLITIKEN 

 

Forfatter og foredragsholder Lucy Vittrup leder seminar på Tech Festival om kunstig intimitet i fremtiden. Politiken Tech interviewer af Lucy Vittrup om perspektiverne.

GO' MORGEN DANMARK

 

Når vi er i lockdown bliver mange afskåret helt fra almindelig hverdagsberøring og isolation kan gøre os nedtrykte. Huden kan 'sulte' efter berøring - og sjælen ligeså. Lucy giver her konkrete øvelser til at give sig selv 'mindful touch', som hun kalder det.  Videoen er en hjemmeoptagelse, da TV2 ikke længere har programmet liggende.

 

Seksualitet som livsenergi

 

At advokere for at omfavne seksualiteten på jobbet, kan virke provokativt i en tid, hvor #metoo raser. Men seksualitet i sin rene form er ren skaberkraft. Vores opgave er ikke at søge at lukke den ned, men at håndtere og forstå den, som den stærke livsenergi, den er. 

What is Intimacy Intelligence - at a glance

Why you should talk to your teen about sexuality and intimacy befor...

Love is Regenerative - How To (Try) Save The Planet

LUCY ER BRUGT SOM EKSPERT I BL.A.:

 

Lucy Vittrup

Lad os skabe noget meningsfuldt sammen.

Få Lucys 12 livsprincipper og lad dig inspirere.

Få derefter videos, podcasts, og andre nyheder med vilkårlige mellemrum sendt til din hjerne og dit hjerte.