Ledersaloner

- et fordomsfrit rum for faglig sparring, mentoring & networking. 

For dig, der er leder i orkanens øje. 

 

KONTAKT LUCY FOR MEDLEMSKAB

 

HVAD ER 

 

Ledersaloner

Unikt virtuelt læringsformat for ledere i orkanens øje. Udviklet og kurateret af Lucy Vittrup for at skabe en optimal ramme om mødet mellem udvikling, sparring & netværk. 

 

Hver måned faciliterer Lucy et skarpt refleksionsrum, sparring & netværk af suveræn kvalitet. Jævnlingt inviterer hun tillige stærke og højaktuelle medværter fra indland og udland. Kom med i et unikt netvæk og vær på forkant.  

 

 LEDERMEDLEMSKAB INKLUDERER

 

 

Stjerneklasse oplægsholdere

fra ind og udland, som deler insider erfaringer og giver direkte sparring på udvalgte cases. Holder dig på forkant med din egen udvikling som leder og dit ståsted.

Case gennemgang og sparring

konkrete case gennemgange & mulighed for direkte sparring på en situation, som er aktuel i dit team eller din virksomhed.

Direkte Q & A

til både oplægsholdere og Lucy Vittrup på selve salondagen

Kompetent netværk

af ligesindede med adgang til kollegasparring om lederskab i orkanens øje.

Gratis adgang

til alle foregående ledersaloner og VIP invitation til live events

Fri downloads

af månedlige videos, audios og undervisningsmateriale med mulighed for at bruge til egne team møder mv.

Salontemaer

 

Vi udvælger salontemaer i forhold til aktualitet. Har du et forslag til et vigtigt salontema eller en gæst? Så vil Lucy hjertens gerne hoere fra dig her.

Nedenfor kan du læse om det aktuelle salontema.

Vær på forkant. Bliv medlem i dag. 

AKTUEL LEDERSALON

 

 

Let's talk about #metoo

- ledelse i orkanens øje. 

Hvordan tager vi den ubehagelige samtale om oplevede krænkelser på vores arbejdsplads på en aftabuiserende måde? Hvilke udfordringer & muligheder giver #metoo? Kan man tage seksualiteten af, som en frakke, når man går på arbejde? Hvilke værdier og normer mener du egentlig er vigtige at navigere efter?

Hver måned har Lucy en enestående gæst til Ledersalonen, som hun inviterer til samtale i et virtuelt læringsformat, hvor mentoring møder sparring & netvaerk. Der vil hver gang blive mulighed for direkte case gennemgange og live Q & A. 

Vi optager nye medlemmer netop nu.

KONTAKT LUCY FOR INFORMATION

Salonens Historie

Samtalesaloner er inspireret af 1600-tallets salontradition, hvor intellektuelle blev inviteret af en vært til at mødtes for at diskutere politik, filosofi og æstetik. Saloner menes at have haft grundlæggende indflydelse på udvikling af det offentlige rum og demokratiet i Europa.

Søren Schnedler, CEO & Founder of Gravity

 
"Lucy er et unikt eksempel på 'practice what you preach'. Hun tror på autenticitet og mod som DE grundlæggende dyder, og hun har en unik evne til at give de mennesker, hun arbejder med, mulighed for at tænke stort og handle i overensstemmelse hermed - personligt og professionelt. Let at sige - svært at gøre - for alle andre end Lucy."

 

Lucy Vittrup

Træning & udvikling af fremtidens vigtigste kompetencer.

Få Lucys 12 livsprincipper og lad dig inspirere.

Få derefter tilsendt videos, audios og nyheder med vilkårlige mellemrum. Til hjerne og til hjerte.