75,00 kr. DKK

An account already exists with this email address. Is this you?

Sign in
2jqopsqxtyera8a5fo3r sk rmbillede 2019 07 22 kl. 13.15.33

(E-Bog) Førstehjælp til forældre: Teenagere & Seksualitet i en teknologisk verden


Omtalt i P1 Eksistens, Alt for Damerne, Ekstra Bladet, Radio 24/7 m.fl. 

Om forfatteren, Lucy Vittrup

Lucy Vittrup faciliterer globale samtaler om den teknologisk fremprovokerede ensomheds og intimitetskrise. Hun er ekspert i samspillet mellem intimitet, seksualitet og teknologi og er brændende engageret i at sætte betydningen af fysisk berøring på dagsordenen.

Lucy Vittrup er Cand. Mag, forfatter og underviser og har udgivet bogen Erogi – Gør din seksualitet til din personlige styrke (2014), samt lærebogsafsnit til bogen Coaching i nyt perspektiv (2014). Hun har desuden forfattet hundreder af artikler med over 500.000 læsere om seksualitet for Danmarks største medieplatform, EB.dk.
Det er Lucy’s brændende mission at udbrede budskabet om den afgørende betydning af intimitet på både fysisk, mentalt og åndeligt niveau i en tid, hvor vi ser billeder af hinandens kønsdele før vi hører hinandens stemmer.

 

Det siger læserne:

“Jeg har læst din nye guide - uanset at jeg ikke har tenagebørn. Hvor ville jeg ønske, at min forældre havde haft den guide, da jeg var teenager - det ville have sparet mig for mange ting. Jeg kan bruge dens budskab til at hele mig selv, og fortælle mig selv det, jeg skulle hav fået at vide for 30 år siden. Jeg håber den kan være med til at hele mit skadede forhold til min seksualitet, så jeg kan få et sundt sexliv og leve den side af mig ud. ”

Tina Jensen

“Lucy's ebog er fantastisk. Hun kan komme rundt om noget af det vigtigste i livet på en virkelig enkel måde. Jeg fik mange aha oplevelser og er overrasket over, hvor nemt det egentlig kan være at skabe plads til den gode snak og forståelse og respekt - selv med det til tider svære emne.”

Helene Chantal Philipsen