JEG TROR PÅ

 

 

At fremtiden beror på menneskets evne til at forbinde sig fysisk, emotionelt, spirituelt og digitalt. Den evne kalder jeg intimitets-intelligens.

 

OM MIG, MIN BAGGRUND & MIN PASSION

 

 

Jeg er vokset op i et internationalt hjem med en latinamerikansk mor, der gav knus med lyd på og en nordjysk far, der altid hilste med hånd. Det er en af kilderne til, at jeg hele mit liv har været optaget af, hvordan mennesker forvalter deres seksualitet i mødet med sig selv og verden. Samtidig har det givet mig et skarpt blik for de værdier og normer, som definerer forskellige kulturer. 

På universitetet studerede jeg seksualitetsudtryk i kunsten, arkitekturen, literaturen. Som terapeut og coach har jeg arbejdet med seksualitet som en livsenergi, en direkte vej til skaberkraft, visdom og autenticitet.

Det er min klare overbevisning, at intimitetsevne vil være menneskets vigtigste overlevelses-kompetence i en digital fremtid og, at den stigende dødelighed, der er forårsaget af alvorlig ensomhed, skal stoppes med træning i intimitets-intelligens.

Velkommen til mit univers.

FAKTABOKS

 

 

Lucy Vittrup 

Cand. Mag., psykoterapeut, coach, underviser og forfatter til bogen Erogi – Sådan gør du din seksualitet til din personlige styrke (Muusmann, 2014). Hun har desuden skrevet to e-bøger samt medforfatter til metodebogen Coaching i nyt perspektiv (Hans Reitzel, 2014). Lucy har coachet tv-stjerner, værter, virksomhedsledere i hele verden, scenekunstnere og privatpersoner i over 20 år. Samtidig giver hun supervision til coaches og terapeuter. 

Hun har også haft eget tv-program i Colombia og er desuden vært på podcasten I Seng med Teknologien, produceret af Podimo.

Lucy har skrevet hundreder af artikler med over en halv million læsere. Samtidig har hun fået begrebet hudsult og betydningen af fysisk berøring på dagsordenen i Danmark – et tema som hun gennem flere år har været fast ekspertkilde på i alle store danske medier.

I dag underviser Lucy dels terapeuter og læger i, hvordan de taler om seksualitet & intimitet med deres klienter og patienter. Dels ledere og deres teams i, hvordan de håndterer den iboende seksualitet på arbejdspladsen og skaber de kulturændringer, tiden vi lever i fordrer, og hvordan de øger fremtidens afgørende relationskompetencer både digitalt og i den virkelige verden gennem intimitets-intelligens.

Lucy har mediteret i over 15 år og bader i havet hver dag, året rundt, uanset hvor i verden hun er. Lucy er også stærkt engageret i humanitært arbejde i Colombia. Hun har to børn på 19 og 24, har boet i 7 lande, taler 5 sprog og tjener sine kunder og terapiklienter både i Europa, Colombia og Sri Lanka.

 

KONTAKT LUCY HER

Jesper Bjerregaard, Ceo and co-founder, Spy - System
Hun udfordrer, provokerer, støtter og guider, alt sammen med præcision og timing. God coaching er en kunst. Jeg oplever Lucy som en stor kunstner.

MIN PASSION

 

Digitalitet & intimitet 

Jeg er meget optaget af teknologiens indflydelse på vores relationsevne. En indflydelse,  der måske den mest oversete og samtidig mest centrale i en verden styret af logaritmer, AI, texting og sociale medier.

 

Digital humans, robotkollegaer og app-drevne partnere er del af en realitet som fascinerer mig dybt. Samtidig ser jeg digital relating som en kilde til, at alle former for menneskelige relationer bliver holdt gidsler af teknologien - hvilket viser sig i misforståelser, stigende stress, angst og alvorlig ensomhed der i sidste ende koster liv, og som vi derfor bliver nødt til at være meget vågne overfor.

TEDx 

Derfor er mit seneste fokus på aksen intimitet – seksualitet – teknologi, hvilket jeg skal holde TEDx talk om i England, så snart de store scener åbner igen efter covid-19.

BOOK LUCY TIL EN TALK 

" Alle taler om intimitet som om, det er lig med sex, og som om, det kun har med parforholdet at gøre. Intimitet kommer af det latinske intimus. Det betyder inderst. At være intim betyder at turde være med mennesker i det inderste. Og det skal vi lære at turde være med alle, hvis vi vil overleve en verden, der i højere og højere grad skiller os fra hinanden. " - Lucy Vittrup, Radio4

Havets hvisken

En radikal beslutning om at forlade storbyens pulserende liv til fordel for freden i skoven og tæt på havet har det seneste år forankret en usammenlignelig intimitet med naturen, min sjæl og dedikation til at bruge endnu mere af mit liv på målrettet at bidrage til en bedre verden. 

 

Lucy Vittrup

Lad os skabe noget meningsfuldt sammen.

Få Lucys 12 livsprincipper og lad dig inspirere.

Derefter vil du med vilkårlige mellemrum få tilsendt videoer, audios og nyheder. Til dit hjerne. Og dit hjerte.