For inquiries text me on WhatsApp: +45 2670 7413

OM LUCY

 

MØD LUCY

Lucy Vittrup er coach, cand. mag., underviser og forfatter til bogen Erogi - Sådan gør du din seksualitet til din personlige styrke (Muusman, 2014).

Hun har coachet tv-stjerner, værter, internationale virksomhdsledere, scenkunstere og dedikerede privatpersoner til mere dynamiske liv og karrierer i over 15 år.

Lucy er hyppigt brugt debattør i danske medier og skriver klummer om seksualitet sanselighed for over 100.000 læsere.

Senest har Lucy bragt Professionel Cuddling til Skandinavien og er grundlægger af Erogy Life Academy, der hjælper mennesker med at inddrage deres seksualitet og sanselighed som resource til et mere levende, vibrerende liv både professionelt og privat.


  

Den personlige historie og Erogis opståen

Jeg voksede op i et berejst hjem med en kropsforskrækket hårdtarbejdende forretningsmand fra Nordjylland og en over-seksuel, glamourøs mor fra Colombia. Dette spændingsfelt gav mig et medfødt blik for, hvordan kropslighed og seksualitet udtrykte sig i relationer både  privat og i forretningslivet og både i nordiske lande og latinamerikanske.

I den misforståede antagelse, at jeg var uønsket af min far på den ene side, og at man kunne få alt med sex på den anden, trådte jeg ind i voksenlivet med grådig undersøgelse af seksualitet både i mit eget levede liv, i 20'erne også med akademisk analyse på universitetet (hvordan var seksualitetsudtrykket i billedkunsten, litteraturen, kunsten), og i 30'erne med blik for hvad broen mellem seksualitet og high performance var.

Jeg blev gift, stiftede familie og levede i Hellerupvilla med Skærgårdssommerhus og endnu et i nordsjælland, økonomisk velstand - og meningsløshed.

Langsomt sivede al livskraft ud af mig. Samtidig med at familielivet fyldte hele min tilværelse, mistede jeg også mit selv og fandt mig selv i et fængsel af længsel efter mod til at træde frem som den, jeg kendte fra min ungdom.

I stedet fulgte jeg et livsmanuskript, som andre havde skrevet, indfandt mig med pligtmiddage, hundeluftninger, meningsløse rutiner, ligegyldige samtaler og et venskabeligt ægteskab med langsom døende passion. Til sidst fik jeg en depression. Efter mange års kamp med at finde ind til et menneske, jeg kunne genkende mig selv som, trådte jeg ud af mit ægteskab.

Dette blev starten på en transformerende rejse, hvor jeg sammen med en supervisor, kursister og tre elskere gik på metodisk opdagelse i seksualitetens og sanslighedens verden - og hvordan dens energi og drivkraft afspejler sig i alle områder af livet.

Da jeg på højdepunktet af min traditionelle karriere - og eget seksuelle "feltarbejde" - arbejdede med kommunikatører, der trådte frem foran millioner af seere, så jeg at seksualiteten havde en dyb iboende kilde til personlig styrke og livskraft, som lå fuldstændig uudnyttet hen i et samfund, som fokuserer på seksuel "gøren" frem for "seksuel væren".

Det måtte jeg gøre noget ved. Og på mange måder synes summen af min livshistorie, at føre mig til dette arbejde.

Seksualitet er så meget mere end turn-on porno, penetration, orgasmer og lyst eller ikke lyst.

I kølvandet på en skelsættende relation til en mand, der blev nøglen til formuleringen af begrebet Erogi, besluttede jeg at dele sin viden og indsigt med verden og til dette formål påbegyndte jeg en dekadelang rejse, hvor jeg kortlagde begrebet Erogi gennem hundreder af interviews, case studier og kontinuerlig metodisk undersøgelse gennem det erfarede, levede liv.

Da jeg i 2008 mistede både min far og den mand, jeg skabte fundementet af Erogi sammen med, besluttede jeg mig for at træde ud af både tv-branche og forretningsliv og dedikere mig 100% til at viderebringe min indsigt om den enorme livskraft seksualiteten har og dens potentiale til at hjælpe mennesker med at elske mere, leve stærkere og få større gennemslagskraft.

Det er min overbevisning, at samfundet beror på autentiske forbindelser, og at man må forbinde sig ærligt til hele sit selv for at kunne forbinde sig ærligt til andre.

Jeg har to børn på 15 og 20 og dannede par med børnenes far i 17 år. Jeg har boet i 7 lande, taler 5 sprog og arbejder både i Skandinavien og Colombia.

Close

50% Complete

Welcome to a world of love, sexuality and spirituality!

I am delighted to have you on board! You will now be the first to know about new blogs, events and valuable tips to inspire and grow! Can't wait to be in touch.